DESPRE NOI

SERVICII

MENIURI

SALOANE

TESTIMONIALE

TUR VIRTUAL

CONTACT

ACASA

În funcție de tipul de eveniment ales, numărul de participanți și bugetul stabilit, realizăm împreună meniul potrivit, unde eleganța și serviciile de cel mai înalt nivel vă vor aduce laude chiar și din partea celor mai exigenți participanți.

Vă invităm să ne contactați și să ne acordați timpul necesar unei întrevederi, pentru a stabili cel mai mic detaliu, astfel încât toate dorințele Dumneavoastră să fie transformate într-un eveniment de neuitat.

Cu creativitate, originalitate și experiență, vom colabora pentru stabilirea tuturor detaliilor specifice fiecărui eveniment, făcând parte din aceeași familie/echipă și asigurându-ne împreună de succesul evenimentului Dumneavoastră.

Fiecare eveniment este unic și deosebit de important pentru noi!

 

Servicii Personale

Servicii Corporate

Social and Business Services

  

Pasiunea pusă în slujba excelenței, profesionalismului și rafinamentului, flexibilitatea, atenția deosebită acordată detaliilor sunt doar câteva din elementele care ne recomandă.

Serviciile noastre sunt personalizate pentru fiecare eveniment. Meniul se realizează în funcție de solicitările și preferințele Dumneavoastră pentru orice tip de eveniment, în funcție de orice buget.

Preparatele irezistibile, decorurile de înaltă clasă, serviciile de calitate, personalul dedicat și mereu prezent în îndeplinirea solicitărilor oaspeților sunt motive pentru care Salon Traian este alegerea pe care vă invităm să o faceți pentru a vă petrece aici orice eveniment special din viața și activitatea Dumneavoastră.

Totul se desfășoară într-o colaborare exemplară, cu un program bine organizat și stabilit în detaliu. Nimic nu e lăsat la simpla întâmplare.

Salon Traian va pune la dispoziție întregul suport tehnic și logistic necesar desfășurării unui eveniment de top.