DESPRE NOI

SERVICII

MENIURI

SALOANE

TESTIMONIALE

TUR VIRTUAL

CONTACT

ACASA

 

 

 

video, montaje profesionale, instalații lumini și sonorizare, DJ profesionist, orchestră, fantana de ciocolată cu fructe, fântână de șampanie, candy bar, efecte de fum și baloane, microfoane wireless.

Încredințați-ne onoarea de a organiza cel mai important eveniment din viața Dumneavoastră!

 

 

SERVICII PERSONALE

 

Salon Traian vă oferă meniuri variate complete, personalizate, încadrat în orice buget. Alături de acestea vă punem la dispoziție o gamă largă de băuturi rafinate, cocktail-uri și fresh-uri proaspete de fructe și legume.

Pentru a vă convinge de preparatele noastre culinare, vă invităm la degustarea meniului ales, gratuit pentru două persoane, în așa fel încât Dumneavoastră să știți exact, din timp, ce vor servi invitații care vă vor fi alături.

Designul a fost creat special pentru a inspira o atmosferă de basm și feerie, caldă și efervescentă, ideală pentru a găzdui evenimente unice și memorabile.

Totodată, la cererea Dumneavoastră, din dorința de a vă oferi tot ceea ce aveți nevoie, vă asigurăm: decorațiuni, aranjamente florale, aranjament prezidiu, invitații și cadouri personalizate, place carduri, servicii profesioniste foto și